Karácsony Gergely saját program híján az enyémet zsűrizi

2024. április 21. 09:25

Ha valaki nem kérhet számon ígéreteket másokon, az pont te vagy.

2024. április 21. 09:25
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

„Karácsony Gergely saját program híján az enyémet zsűrizi – a 101 pontos részletes programomat látva a főpolgármester elkezdte rajtam számon kérni a kormány és Lázár János által leállított beruházásokat.

Hahó, főpolgármester úr! Pont az ilyen odamondogatások, egymásra mutogatás, és a kormányzat Budapest-ellenes politikája miatt indulok ezen a választáson. Pont azért indulok, hogy legyen Csepelen közpark, hogy legyen folytatása a Budai fonódó villamosnak, hogy ne vigye vidékre az új Közlekedési Múzeumot a kormány – hogy a budapestiek felhatalmazását kérjem ahhoz a munkához, amit korábban elkezdtünk, de Lázár János budapesti projekt-halállistája és a fővárosi vezetés mindenre nemet mondó politikája együtt ellehetetlenített. Pont a legfontosabb üzenetemet támasztod alá a reakcióddal: pártpolitikai csatatér helyett valódi városfejlesztésre van szükség Budapesten!

Ha pedig valaki ebben a főpolgármesteri kampányban nem kérhet számon ígéreteket másokon, az pont te vagy. 135 vállalásod volt 2019-ben, ebből 93 nem teljesült ebben a ciklusban – ez több mint kétharmad. És éppen ma írtad le egy reggeli posztodban, hogy amire eddig fogtad ezt, az sem igaz. Ma büszkén közölted, hogy »a főváros pénzügyi kilátásai stabilak« és valótlan minden csőddel való riogatás.

Főpolgármester úr! Nem mások riogattak a Főváros kivéreztetésével és csődjével, hanem te magad – sokszor, évek óta folyamatosan. Erre hivatkozva nem teljesítettél szinte semmit a programodból, erre hivatkozva nem valósultak meg még a legapróbb ígéreteid sem a városháza előtti parktól az állatvédelem fejlesztésén át a rakparti sétányig bezárólag. Mielőtt másokat kérsz számon, talán illene elszámolni a saját eredményeiddel – főleg, ha most hirtelen már ilyen jó a Főváros pénzügyi helyzete, ahogy ma büszkélkedsz vele. Ennek természetesen minden budapesti csak örülhet, így legalább a következő főpolgármester gyorsan munkához láthat majd.

Főpolgármester úr! A városháza udvarán magányosan felvett odamondogatós videók helyett tényleg itt az ideje egy élő főpolgármester-jelölti vitának. Tanulságos lenne minden budapesti számára, kérlek, ne keress újabb és újabb kifogásokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Aerion
2024. április 22. 14:54
geli alkalmatlan mindenféle érdemi vitára, még akkor se biztos, hogy egyáltalán meg tud értelmesen szólalni, ha alákérdeznek, és a kérdésbe foglalják a választ. Ez az élőlény maga a moslék totális alkalmatlansága.
gyaloggos
2024. április 22. 13:19
Ad majorem Dei gloriam! MAGAM is úgy gondolom, hogy VITÉZY messze a legértelmesebb, legfelkészültebb a három jelölt között. TUDJA mit akar, és MEG is tudja védeni a programját. NAGYON meglepődtem, NEM gondoltam, hogy VITÉZY ennyire értelmes ember!
gyaloggos
2024. április 22. 13:15
IGEN, ez így van, KARÁCSONY elvtársék már csak a 101 ponttal FOGLALKOZNAK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!