Orbán Viktor nyíltan kimondta: ez történik, ha Európa beszáll a háborúba (VIDEÓ)

2024. május 07. 19:59

A miniszterelnök úgy látja: mostanra már háborús árak közepette él egész Európa.

2024. május 07. 19:59
Hungarian Prime Minister Viktor Orban attends a press

Nyitókép:  Luka Dakskobler/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

„Nem normális dolgok vannak a gazdaságban, ezek az árak, amik vannak, ezek háborús árak” – fogalmazott Facebook-oldalán megosztott videójában Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint amikor háborús veszély van, akkor megnő az energia ára, megnőnek a hitelkamatok, nőnek a szállítási költségek, a vállalkozások magasabb biztonsági ráhagyással dolgoznak, és 

ez mind viszi felfelé az árakat”. 

– fogalmazott a kormányfő, aki szerint ma háborús árak közepette él egész Európa.

„Amit ma az európai gazdaságban tapasztalunk, az csak a háborús vihar előszele. Már ez is romboló erejű, elég csak az inflációra gondolni.

De ha Európa maga is fegyvert fog, akkor a vihar kellős közepében találjuk majd magunkat. Ezt el kell kerülnünk!”

– magyarázta közösségi oldalán Orbán Viktor.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­­a­­­z­­­i n­­i­­m­­f­­o­­­m­á­n­­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
pulsarito
2024. május 08. 19:08 Szerkesztve
Vanced "Ha igaz lenne, amit a mini.elnökünk mondott, akkor Ukrajnában magasabb lenne az infláció. Csakhogy nálunk magssabb volt a "háborús" infláció, mint az ukránoknál.!" Mondjuk az a tény cseppet se zavarjon, hogy az ukrán hrivnya mesterségesen megállapított árfolyamon van, akárcsak az áraik. A hrivnya gyakorlatilag nem konvertibilis. Élő embert nem találsz, aki a hrivnyáért eurot, dollárt vagy bármilyen más konvertibilis valutát adna!
Tommaso
2024. május 08. 18:16
llnnhegyi úgy tudja , hogy Mo. négymillió lakosú. merthogy minden 2. ember Fidesz-szavazó.
Tommaso
2024. május 08. 18:13
ORBÁN TRÜKKJE jól ismert a pszichológiában. A kettős HAZUGSÁG elmélete. Hamis hirekkel teremts olyan érzést, mintha veszély, pl. háborús veszély lenne. Majd add be annak aki ezt beszopja, hogy CSAK TE vagy képes megvédeni őket, ettől a nem is létező súlyos veszedelemtől. Sem a NATO, sem az OROSZ nem akar egy NATO-OROSZ háborút, ez 99%. Ha mégis az 1% jönne be, akkor az a kérdés, ki volt a támadó fél, az agresszor. HA A NATO, akkor a magyaroknak nem is kéne harcolniuk, akár Orbán az úr, akár nem. mert a NATO 5. cikkelye csak egy tagország megtámadása esetén lép életbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!