Napokon belül börtönbe vonulhat Lagzi Lajcsi

2023. április 22. 16:52

A zenész senkinek sem veszi fel a telefont, és igyekszik minden időt a családjával tölteni.

2023. április 22. 16:52
null

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Lagzi Lajcsi művésznéven ismert Galambos Lajost tavaly decemberben 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték gáz-, víz- és áramlopás miatt. A zenésznek február közepén kellett volna börtönbe vonulnia, de akkor egészségügyi állapotára hivatkozva felmentést kért. Ezt a bíróság később elutasította, és minden jel arra utal, hogy Lagzi Lajcsi a napokban valóban börtönbe megy.

Az elmúlt időszakban ugyanis senkinek nem veszi fel a telefont, és igyekszik minél több időt tölteni a családjával, hiszen hosszú ideig távol lesz tőlük – írja a Bors. Galambosnak már mindenképp börtönbe kell mennie, különben körözést adnak ki ellene.

A portál szerint a zenész feltehetően azért zárkózik el a külvilágtól, és titkolja börtönbe vonulásának pontos időpontját, mert nem szeretné, ha a média fényképeket közölne róla.

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2023. április 23. 12:37
Kabaré, amit művel az igazságszolgáltatás. Szerintem a pápa is csak Lajcsi börtönbe vonulása matt jön Magyarországra.
-Zsolt-
2023. április 23. 07:30
Lajcsi olyan ütemben vonul börtönbe, mint ahogy a brüsszeli segílyke érkezik Magyarországra Navracsicsi bácsi szerint. 🤣🤣🤣
Vidėken újrakezdő
2023. április 23. 06:35
Még mindig kint mászkál?!
Vad Virág
2023. április 23. 04:36
Már kijönni kellene neki. Nem hiszem el, hogy bejut. Talán látogatóban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!