Ingyenesek a zalai strandok

2015. szeptember 07. 09:18

Balatongyörökön, Vonyarcvashegyen és Gyenesdiáson az időjárástól függően szeptember végéig, október elejéig tartanak nyitva a strandok, Keszthelyen pedig ennél is tovább, október közepéig.

2015. szeptember 07. 09:18

Szabadstrandként üzemelnek tovább az eddig fizetős strandok és az előrejelzések szerint még élvezhetjük őket október elejéig. Balatongyörökön, Vonyarcvashegyen és Gyenesdiáson az időjárástól függően szeptember végéig, október elejéig tartanak nyitva a strandok, Keszthelyen pedig ennél is tovább, október közepéig. 

 
A strandokon lévő vendéglátóhelyek egy része még ősz elején is tovább működik, illetve az illemhelyek és zuhanyzók is nyitva lesznek. Vízimentő és elsősegélynyújtó szolgálat viszont már nincsen a strandokon, ezért mindenki csak saját felelősségére fürdőzhet a zaol.hu információi szerint.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!