Mindenkit lefutott Liverpoolban az újonc Szoboszlai

2023. július 12. 08:49

A magyar játékos már az első edzésen megmutatta, hogy számolni kell vele a kezdőben.

2023. július 12. 08:49

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Szoboszlai Dominikot 70 millió euróért adta el a Red Bull Leipzig a Liverpoolnak.  Szoboszlai már együtt edz új csapatával, és az első közös edzésről készült felvételen jól látható, ahogy a magyar sportoló futás közben összes új csapattársát jócskán lehagyja. 

Szoboszlai futása itt nézhető meg, a videó 19. percétől:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: YouTube, képernyőkép

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. július 14. 07:25
Brávó, a futóbajnoknak.
salmonella
2023. július 14. 07:05
Úgy látszik a tao pénz nem elég a futáshoz. A magyar csapat általában nem bír végig futni 90'-t. Tartok tőle, hogy ezek után az ipa adó is oda fog menni.
Temeráf
2023. július 13. 13:32
Alexander Arnold kiborult rendesen!
bunko-jobbos
2023. július 12. 18:41
Egyrészt egy újoncnak villantania kell. Másrészt meg ő a Liverpool TÖRTÉNETÉNEK 3. legdrágább játékosa. EZt ne feledjük. Persze, hogy jó. Sokat kell még neki tanulnia ott, és sokat is fog, de azért ő a legjobbak között van még ott is. Vége az ócó, kicsi magyar sztorinak. Lassan meg kell tanulnunk, hogy nem úgy kell nyugatra mennünk, mint 1975-ben. Mikor a komcsik ledózerolták az országunkat. Megkötötték mindenkinek a kezét, aki vállalkozni akart, aki jó akart. Még nem vagyunk a csúcson, ezért írtam, hogy lassan, de szoknunk kell. Hogy az nem meglepő, hogy jók vagyunk. Lassan visszakerülünk a Horthy-korszak szintjéhez, mikor elértük fejlettségben Ausztiát 1936-ban. És csak azért nem haladtuk meg, mert megszűnt közben... :-))))) Aztán 1990-ben meg kezdhettük az oszták szint 40%-áról (GDP).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!