Március 22-én jönnek az új Fuxlik

2013. december 04. 17:32

Kierjedtek a szekszárdi sillerek: a szekszárdi borászok által legjobbnak vélt tételek viselhetik a Fuxli nevet. A 2013-as lesz a harmadik évjárat azóta, hogy több pincészet összefogott, hogy közös palackban, közös megjelenéssel hozzák piacra a bort. Az idei Fuxlit március 22-én mutatják be.

2013. december 04. 17:32

Ifj. Heimann Zoltán, a Heimann Családi Birtok borásza az Instagramon tett közzé egy fényképet a kierjedt sillereket tartalmazó palackokról. Ez alapján hasonló színkavalkádra lehet számítani idén is, mint az eddigi években. Azt, hogy mely pincészet sillerét lehet Fuxlinak nevezni, a Fuxlit palackozó borászok döntik el egy vakkóstolón.

A 2013-as évjárat Fuxlijait 2014. március 22-én, szombaton mutatják be. Ifj. Heimann Zoltán Instagramjáról az is megtudható, hogy a pincészet egyik csúcsborából, a Franciscusból hamarosan a polcokra kerül az új, 2009-es évjárat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!