Kovács: A legjobb, hogy maguktól jöttek

2012. március 19. 13:22

Maguktól jöttek a március 15-i ünnepségre, és jól érezték magukat a lengyelek és a litvánok - nyilatkozta a kommunikációs államtitkár.

2012. március 19. 13:22

Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár a HírTV műsorában arról beszélt, a március 15-i ünnepségek „most is zavartalanul és jó hangulatban” zajlottak le. A lengyelek és litvánok magyarországi megjelenéséről a politikus azt mondta: „az volt benne a legjobb, hogy teljesen maguktól jöttek és maguktól érezték jól magukat”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkatlan kutya
2012. március 20. 03:19
buzeráns köcsög
tutturuttu
2012. március 19. 18:40
Kovácska! A mai hazudóversenyt megnyerted! Még hogy a Gyurcsány hazudott! Ezek mikor mondtak igazat?
kukagyerek
2012. március 19. 17:14
"Kovács: A legjobb, hogy maguktól jöttek" --------------- Igen, maguktól jöttek a magyar nép támogatására, amit a szarházi fidesz megpróbál úgy beállítani, mintha az orbán-bagázs iránti elkötelezettségük miatt jöttek volna. Fideszes cinizmus!
balbako_
2012. március 19. 16:23
Egy kommunista, vagy liberális el sem tudja képzelni, hogy valaki önzetlenül, szimpátiából cselekedjék, netán még költségbe is verje magát anélkül, hogy azonnal ne tartaná a markát. A szétzúzott lengyel hadsereg Hitler hadigépezete elől hazánkon át menekült és ment nyugatra megszervezni a lengyel emigrációs hadsereget. A későbbiek során is sokan menekültek családostul - miután Németországgal voltunk határosak - a náci birodalom elől, és itt eldugva kisebb városokban szétszórva, de lengyel iskolával az ország német lerohanásáig, mintegy béke szigetén élhettek itt. Nem minden családnak rövid az emlékezete és ezért vállaltak sokan költséget, fáradságot hajdani megmentőik mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!