Heimann Zoltán: Szeretnék teret engedni másnak is

2014. november 13. 11:01

Vannak az életben olyan helyzetek, amelyekre nehéz ugyan, de tudni kell nemet mondani: így indokolta Heimann Zoltán szekszárdi borász az év bortermelője díj döntősei közül történő visszalépését a Tolna megyei napilapnak. Szekszárdot így Dúzsi Tamás képviseli.

2014. november 13. 11:01

„Tisztelettel megköszöntem az ajánlók támogatását, de úgy határoztam, hogy nem kívánok részt venni a megmérettetésen. Az elmúlt időszakban többször is bekerültem a legjobb öt közé, most szeretnék teret engedni másnak is. Vannak az életben olyan helyzetek, amelyekre nehéz ugyan, de tudni kell nemet mondani” — nyilatkozott Heimann Zoltán szekszárdi borász a Tolnai Népújságnak arról, miért lépett vissza az év bortermelője cím döntősei közül.

Az idei öt jelölt így Bolyki János egri borász, Borbély Tamás badacsonyi borász, Dúzsi Tamás szekszárdi borász, Koch Csaba hajós-bajai borász és Szőke Mátyás mátrai borász. A megmérettetés második fordulójában a Magyar Bor Akadémia tagjai döntik el szavazással, hogy az öt jelölt közül ki nyerje el a díjat, amit december 5-én hirdetnek ki.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!