Már csak 12 óra a Száraz Novemberből!

2016. november 30. 12:00

Éjféltől december van! Bár meglepően könnyen bírtam a Száraz Novembert, azért már számolom az órákat addig. De milyen sört igyak először? Döntse el ön!

2016. november 30. 12:00
Trinks Náci

A mezőn ugrabugráló Darth Vadert nézve november elsején a Szimplában nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fog menni. És íme: itt a november vége, kibírtam az absztinenciát!

Eltekintve attól az ominózus egyetlen kortynyi adventi vásáros forralt bortól, de ennek a jelentősége annyira elenyésző, hogy még egy fél hibapontot se ér. Ennyi alkohol a savanyú káposztában is van. Pontosan 12 óra múlva pedig beköszönt a december.

Ennek örömére bontani is fogok egy sört. Vagy kettőt.

De mégis milyet igyak? Melyik Magyarországon elérhető bolti sör a legméltóbb arra, hogy egy hónapos szárazság után először leöblítsem vele a torkomat? Döntse el ön!

 

Maguk szerint mit igyak?
Soproni
Dreher
Kozel
HB Weizen
Pécsi Sör
Heineken
Csiki Sör (az Igazi)
Kőbányai
Borsodi
Staropramen
Pilsner Urquell
MyIQ
 
 
 
 
 
 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. április 18. 01:12
Télen jó bort kell inni! Az sem árt, ha te termeled!
atila68
2017. január 14. 14:05
Igyál alkoholmentes söröket. Csak azt. Mert megérdemled.
atila68
2017. január 14. 14:05
Az ominózus egyetlen kortynyi adventi vásáros forralt bor jelentősége annyi, hogy buktad az egész értelmetlen önfényezést. Tisztában is vagy vele, mert magyarázkodtál akkor és most is.
sztálin elvtárs
2016. december 01. 09:42
Akkor holnaptol nem lesz ott minden álldott nap ez a hulladék a szemlézett írások között? Ennyire még sose vártam a november végét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!