VinCE: jegyek már csak a helyszínen

2013. március 07. 13:35

Péntektől vasárnapig a budapesti Corinthia hotelben negyedszerre rendezik meg az ország legnagyobb boros rendezvényét, a VinCÉ-t. Számtalan workshop, mesterkurzus és kóstolható bor várja a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődőket. Jegyek már csak a helyszínen vásárolhatók.

2013. március 07. 13:35

A VinCE magazin szerkesztősége 2013-ban is Budapestre csábítja a nemzetközi borvilág szaktekintélyeit. Mesterkurzust tart a fővárosi Corinthia hotelbe szervezett rendezvényen a champagne-i Bollinger pezsgőház képviselője, az ikonikus piemonti borászat vezetője, Gaia Gaja, és lesz egy olyan alkalom is, ahol egyszerre tíz Master of Wine mutatja be kedvenc borát. Ezeken kívül ültetett kóstolókon szó lesz a szárított szőlőből készülő venetói Amaronéról, a proseccóról, háború sújtotta országok borairól, sosem vagy csak nagyon ritkán kóstolt szőlőfajták borairól és a champagne-i szövetkezetek pezsgőiről.

Aki nem akar ennyire mélyen elmélyülni a borászatban, és csak kóstolni szeretne, van rá lehetősége: számos hazai és külföldi pincészet lesz jelen a rendezvényen boraival.

A VinCE szervezői a Facebookon azt írják, a helyszínen, a rendezvény ideje alatt is lehet belépőt venni: pénteken délután 3 órától vár mindenkit a VinCE-pénztár a Corinthia Hotel Budapest földszintjén, szombaton és vasárnap pedig 11 órától. Szombatra az előzetes jegyértékesítés szerint igen nagy az érdeklődés, így aki ezen a napon szeretne kóstolni, annak azt javasolják, érkezzen korábban, vagy vásárolja meg belépőjét pénteken. A jegyárak nem emelkedtek a tavalyihoz képest: a napi kóstolójegy 8 ezer forintba kerül.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!